Marlyn

Marlyn is de VTOL mapping drone van Atmos UAV. Het systeem is een cross-over tussen fixed-wing drones en multicopters: dit betekent dat de Marlyn verticaal kan opstijgen en landen en ook gebieden bestrijken. Ze is gebouwd om te presteren, Marlyn is de enige hybride drone in zijn klasse die windsnelheden tot 6Bft (45 km / u) kan verwerken tijdens het opstijgen, landen en cruisen.

De Marlyn heeft een geïntegreerde high-end L1 en L2 GNSS-ontvanger waarmee GPS-gegevenscorrecties kunnen worden toegepast door gegevens van een basisstation of VRS te gebruiken om een ​​hoge absolute X-, Y-, Z-nauwkeurigheid te bereiken. Marlyn is ontworpen met het oog op veiligheid, ze is volledig elektrisch aangedreven door een slim dubbel batterijsysteem, wat betekent dat twee batterijen in de drone worden geplaatst om voor redundantie te zorgen: de ene functioneert als een failsafe voor de andere en omgekeerd. Elke batterij is ook uitgerust met een BMS (battery management system) dat de status van de batterij nauwkeurig bewaakt.

Al met al maakt dit Marlyn de meest veelzijdige mapping drone die er is, klaar om (3D) modellen te genereren, overal en altijd!