PelserHartman

PelserHartman en Skeye zijn een partnership overeengekomen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing krijgen voor hun meetvraagstukken. PelserHartman is specialist in 3D laserscanning en 3D modelleren met LiDAR scanners. In Nederland is PelserHartman koploper in dit vakgebied en brengt ieder jaar miljoenen vierkante meters in kaart met een team bouwkundigen en landmeters die het 3D meten tot hun expertise hebben gemaakt. Naast zelf meten en modelleren adviseert PelserHartman ook anderen op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden. Zij begeleiden bedrijven en overheden die willen starten met 3D laserscanning en tekenen met pointclouds.

Met dit partnership is Skeye ervan verzekerd dat wij te allen tijde kunnen beschikken over het beste advies, technisch inzicht en expertise bij het uitvoeren van projecten waar een combinatie wordt gemaakt tussen het inwinnen van data met een drone en met een 3D scanner.

De samenwerking met Skeye BV ging van start bij het inscannen van de oude veevoederfabriek Brokking in Wormeveer. De gevel van dit pand lag aan het water en daarom was het onmogelijk deze in te scannen met 3D laserscanners vanaf de grond. De drones van Skeye boden de perfecte oplossing. Lees hier meer over dit project.

Meer informatie over PelserHartman is te vinden via deze link.